Kylian Mbappe, den mest verdifulle unge spilleren i Europa!

Paris Saint Germain ess nummer 29 billige fotballdrakter eier Kylian Mbappe er nå Europas mest verdifulle unge spiller da 18-åringens form begynner å matche opp til sin £ 166million planlagte kjøpesum for Paris Saint-Germain.

Kylian Mbappe topper listen over de mest verdifulle U21-spillerne i verdensfotball, ifølge CIES Football Observatory. CIES-algoritmen foreslår nå at Mbappe har en verdi på over 160 millioner kroner, en økning på 37 prosent på sin 117,74 millioner dollar i september. Alli, Sane, Ousmane Dembele og Marcus Rashford er alle priset til over £ 100m. billige Paris Saint Germain drakt 2017/18 til salgs nettbutikk.

Mbappe har nettpet åtte ganger i 17 kamper for PSG siden han begynte fra Monaco i løpet av sommeren på et innledende lån som vil bli omgjort til en € 180m-avtale i 2018.

Paris Saint Germain Psg Fotballdrakter 2017-18 Hjemmedrakt Langermet

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Comments are closed.